Sider

mandag 30. mai 2011

Stue.

Stuen vår:-)

Legger her ut bilder av stuen vår, som vi er kjempe fornøyd med:-)
Tapeten vi valgte kjøpte vi hos nordsjø maling`s butikk, med god hjelp fra en veninne av meg som jobber der.
Sofaen kjøpte vi hos Bohus, det var en sofa som traff våre kriterier + at den hadde en pris til å smile av:-)Det lille hjørnebordet til høyre er kjøpt på Ikea, som egentlig er en skittentøyskurv:-P men jeg bare beiset det med jotun interiørbeis drivved og vips så passet det perfekt som et hjørnebord i stuen;-)


Begge sinkhusene ble kjøpt på kremmerhuset. 
                                          Så er det meg og pute dilla igjen;-) Her er tre av samlingen min. Den runde grå kjøpte jeg på kremmerhuset  (der kunne jeg bodd "tror jeg") ;-P
Den lilla blomstrete og lamaskinns puten ble kjøpt på living.


Dette sølvfatet kjøpte jeg på kid, hadde leitet lenge etter akkurat et sånt fat og ble veldig fornøyd når jeg endelig fant det:-)


         

Dette bordet har jeg laget selv med hjelp fra mannen min:-) Vi dro til byggmaker og fikk materialer. Brukte tykke treplanker for å lage rammen rundt, og terrassebord både under og oppe.
Lagde rammen først og spikret til slutt terrassebordene på. Valgte å ikke ha noe særlig mellomrom mellom bordene, for da ville det vært frustrerende når man mister noe imellom.
Når bordet var spikret ferdig pusset jeg over områdene som var flisete og kantete.
Til slutt beiset jeg bordet to ganger med jotun interiørbeis drivved. Fargen var perfekt i stuen:-)
Når bordet var ferdig skrudde jeg fire hjul på som jeg kjøpte på Clas Ohlson.
Jeg er veldig fornøyd med resultatet:-)Bordet ble et røft og stilig innspill i stuen min:-)
Nedenfor er to av mine ynglings puter som jeg kjøpte i india. Det er paljetter på hele den ene siden av puten i forskjellige farger, rommet får liksom litt party faktor av de fine, glitrende putene:-)Har skaffet meg tre "puse" tepper slik som dette, et i hvit, et i brunt og et i brun/lilla. De er både dekorative, myke og gode:-) Deilig å ha rundt seg en kald høstkveld.
Vuggen innerst i rommet som min farfar har laget står fint å venter til prinsessen vår kommer:-)En liten lese krok i stuen for rolige, avslappende stunder.
Bildet lagde jeg når jeg bodde på Gran Canaria. Lagde sjablong og sprayet motivet på et stort lærret med sort spraymaling. Ble veldig fornøyd med resultatet:-) Ser du hvem det er?
Var litt av et prosjekt å få det med hjem fra Gran Canaria. Vi kjørte bil hele veien hjem, så maleriene mine ble festet på taket, surret godt inn i plast for å ikke bli vått. Bildene fikk desverre litt vannskader etter noen voldsomme regnskyll i Nederland. Dette bildet har litt vannskade på siden, men ikke så gale at jeg ikke kunne henge det opp:)Liker å blande natur materiale i interiøret. Disse kvistene fant jeg rett utenfor døren min:-)
Denne søte elefanten fank jeg på indiska, passet godt inn med sin fine lilla farge:-)


Disse to lys lyktene fant jeg på interiørhuset i Alvøen.


Håper dere likte stuen vår, og at det var inspirerende:-)
Ha en fortsatt god kveld.post signature

1 kommentar:

  1. Likte stua di kjempe godt!! :) Kjempe fin :)

    Klemmer fra Karianne

    SvarSlett