Sider

onsdag 24. august 2011

Sommerferie


Nå er sommeren over for denne gang, uff syntes den har gått så alt for fort!Ikke har det vært skikkelig sommervær heller:-( Jaja, vi har alikevell hatt en fantastisk sommer, Leah ble født, vi har flyttet i nytt hus og vi har vært i Florida, som var en kjempe fin tur:-)                                                                         Miami south beach:-)


Universal studios:-)


Hadde virkelig en fantastisk tur sammen med familien min, og skulle så gjerne vært litt lengre!Nå er høsten her og vi har veldig mange prosjekter på gang (alt for mange).
Vi har et bad vi skulle gjort ferdig, terrasse som skulle blitt bygd og ikke minst male ferdig det siste strøket på huset. Må også gjøre ferdig tapeten i trappegangen, uff det er et skikkelig tiltak! Skal bli utrolig deilig å få alt dette gjort, men det tar nok litt tid!
I tillegg til alt dette holder jeg på med å bygge om den ene boden vår til mitt eget walk in closet:-) Skal bli så fantastisk å få seg et helt rom å boltre seg i :-) Man må liksom gripe sjansen når den er der! Har vært å planlagt garderobe løsning på Ikea, skal bli skikkelig fint:-) skal selvsagt legge bilder ut etterhvert:-)Ellers vokser jenten vår som bare det, nå ler, smiler og prater hun dagen lang:-) Hun er bare helt nydelig.

Ha en riktig god natt!


post signature

1 kommentar:

 1. Hei Kine :)
  Ja vi hadde det fint i Florida :) Lea er så nydelig :)
  Kos deg med alle syslene dine. Og heldige deg som får Walk-Inn-Closset :)
  Klem,
  Trude :)

  SvarSlett